“Op Martine kun je bouwen. Ze is snel, communicatief, behulpzaam, flexibel en ze maakt uiteraard goede foto’s. Waar zowel wij van MindCampus als de geportretteerden blij mee zijn.”
 “Volzin, magazine voor religie en samenleving, publiceert al meer dan tien jaar werk van Martine Sprangers: mooie, heldere, levendige foto’s, zowel reportages als portretten. Het is met haar heel prettig samenwerken, snel van begrip, gedreven en betrouwbaar als ze is.”
 
“Martine is een gedreven fotograaf die vaak met verrassende beelden komt. Als ik zelf met haar voor Markant op reportage ga, valt me altijd op dat ze een ontspannen sfeer creëert waarin mensen uit de plooi komen en durven te laten zien wie ze zijn. Het is prettig om met haar samen te werken en je kunt altijd vertrouwen op een goed resultaat.”
 
“Martine heeft mooie foto’s gemaakt voor een publicatie van mij.
Het was zeer prettig samenwerken met haar. Het blijft altijd wat ongemakkelijk zo voor de camera maar Martine wist met de juiste toon me om mijn gemak te krijgen. Spontaan en professioneel dat krijg je bij Martine.” 

 

 
“Gedreven. Professioneel. Flexibel. Kwaliteit. Fijn mens. Het zijn slechts vijf van de vele positieve omschrijvingen die ik Martine kan geven. Jarenlang werk ik – eindredacteur – al met haar samen. En altijd weer staat ze klaar. Voor een snelle opdracht, voor een klus aan de andere kant van het land of voor een shoot die de nodige voorbereidings- en uitvoeringstijd vraagt. Even zo belangrijk: Martine stelt mensen op hun gemak. Heel belangrijk, omdat niet iedereen even graag en spontaan op de foto gaat. Zoek je dus een geschikte fotograaf, bel Martine! Gegarandeerde tevredenheid.”
 
 

Opdrachtgevers
Zorg/Welzijn

 

Onderwijs

 
 
 
 
Bestuur

 
 
 

 
 
 
 
Maatschappij/Natuur

error: